PODPORUJEME MLADÉ TALENTY

Metalový festival Antabus minifest nabídne nejen vystoupení devíti kapel z celé republiky. Na velkém pódiu totiž vystoupí i talentovaní hudebníci z regionu.

Pojďme je trochu představit.

Jmenuji se Patrik Krucký a pocházím z Radimi u Kolína. Je mi 15 let. Studuji na Základní škole v Pečkách v osmém ročníku. V mých 6 letech jsem začal docházet na Základní uměleckou školu v Pečkách, kde jsem nastoupil na akustickou kytaru pod dohledem Petra Olešňana. Začal jsem na základních tónech a postupem času jsem se dostal až ke známým skladbám. V mých 11 letech jsem dostal k Vánocům svojí první elektrickou kytaru a kombo. V půlce školního roku jsem nastoupil také na Základní uměleckou školu v Pečkách na elektrickou kytaru pod dohledem Radka Krupičky. V průběhu dvou let jsem se učil držení trsátka, úhoz ruky a rychlost prstů na levé ruce. Po dvou a půl letech jsem začal hrát duo s kamarádem v Základní umělecké škole, zahráli jsme pár etud ale nic z toho moc nebylo.

Po dva a půl letech jsme založili menší tříčlennou školní kapelu která se pak rozrostla na pětičlennou kapelu. Hrajeme písničky od Ozzy Osbourna, Pink Floydů a Metallicy. Můj oblíbený žánr je Rock, Metal, Heavy metal. Mezi moje nejoblíbenější kapely patří: Kabát, Arakain, Dymytry, Metallica, Roxor, Komunál.

Jmenuji se Dominik Krucký. Je mi 11 let a bydlím v Radimi u Kolína. Ve svých 4 letech jsem se začal učit základy a držení paliček a učením na bubenický pád pod dohledem Zbyňka Husy (frontman dříve v kapele Root a v současné chvíli Abraxas). Poté jsem přešel na hraní elektrických bubnů a v 8 letech jsem nastoupil do Základní umělecké školy v Kouřimi, kde mě dodnes vyučuje pan učitel Ladislav Dousek. Dnes hraji na akustické bicí a kytaru.

Jednou z mých zkušeností je, že jsem prošel pár lekcemi u Miloše Meiera. Mezi mé žánry patří Rock a Metal. Mé oblíbené kapely jsou Dymytry, Arakain, Roxor, Kabát, Škwor.

Talentovaní hudebníci na Antabus minifest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Search

Categories

Tags

Zatím zde není žádný obsah k zobrazení.